Steigerhouten meubels

Een uitstekende keuze!


Steigerhouten meubels hebben de laatste maanden steeds meer aandacht gekregen. Niet echt verrassend, want de veelzijdige meubels van steigerhout zijn een toegevoegde waarde in menig huishouden, thuiskantoor en ze kunnen zelfs buitenshuis gebruikt worden wanneer het hout goed behandeld is. Bent u op zoek naar unieke, eigenzinnige of stijlvolle meubels en is uw oog op steigerhout gevallen? Neemt u dan direct een kijkje in de webshop om de mogelijkheden te ontdekken.

Heeft u al een idee in gedachten en wilt u een steigerhouten meubel op maat laten maken? Bijvoorbeeld als kantoormeubel waarmee u veel prettiger thuis kan werken? Of een meubel dat direct ingezet kan worden in de buitenkeuken die u aan het ontwerpen bent? Geen enkel probleem. Met onze ervaring als meubelmakers en interieurbouwers kunnen we uw wensen altijd uit laten komen.Het voordeel van steigerhouten meubels

Steigerhouten meubels zijn niet nieuw. Al jarenlang zijn er creatieve meubelmakers die uiteenlopende materialen gebruiken om zo een nieuwe insteek te vinden. Steigerhout is de laatste jaren in toenemende mate populair geworden. Dat heeft vooral te maken met de voordelen aan het materiaal. Het sterke materiaal zorgt ervoor dat de levensduur van de steigerhouten meubels relatief lang is. Ook is het hout gemakkelijk te behandelen en is een rustieke uitstraling makkelijk mogelijk aangezien er veel dik en grof steigerhout gebruikt wordt.

Voordelen die onze klanten vaak noemen, hebben te maken met de prijs-kwaliteitverhouding en het veelzijdige aanbod. Steigerhouten meubels kunnen scherper geprijsd worden vanwege de materiaalkosten, waarbij de kwaliteit altijd hoog in het vaandel staat bij ons. Wij zorgen ervoor dat u kunt profiteren van alle voordelen van het steigerhout door slimme ontwerpen en juist gebruik van het materiaal.

Het brede aanbod aan meubels is natuurlijk niet verrassend wanneer u weet dat wij meubelmakers en interieurbouwers zijn van origine. Dat betekent dat we innovatieve oplossingen kunnen vinden, creatieve ontwerpen tot leven laten komen en meubels in de webshop hebben die u werkelijk nergens anders vindt.

Is dat nog niet uniek genoeg voor u of voldoen de online exemplaren net niet aan uw eisen? Dan gaan we graag aan de slag met uw eigen idee.

Uw eigen steigerhouten meubels laten maken

Heeft u een zeer specifieke en eigen inrichting van uw woning of wilt u een compleet uniek thuiskantoor ontwerpen? Of een terras waar u in de zomer echt kunt genieten van de ruimte achter en rond uw huis? Dan is de kans groot dat u niet op zoek bent naar een vast aanbod aan steigerhout meubels. Heeft u bijkans de afmetingen al naast elkaar gezet en een ontwerp uitgetekend? Dan bent u van harte welkom bij ons.

Wij gaan namelijk graag aan de slag met uw ideeën en eisen, om u vervolgens een voorstel op maat te doen. Heeft u zelf al een meubel ontworpen en uitgetekend? Dan kijken we samen met u of het ontwerp uitvoerbaar is en of u hiermee het gewenste resultaat kunt behalen. Is dat het geval, dan gaan we direct voor u aan de slag wanneer u akkoord gegeven heeft op de prijs.

Gemakkelijk online te bestellen meubels

Wilt u eerst eens wat inspiratie opdoen of zien wat de mogelijkheden nou eigenlijk zijn wanneer u op zoek gaat naar steigerhouten meubels? Kijkt u dan vooral eens rond op de website, waar we tal van tafels en andere meubels van steigerhout geplaatst hebben. Deze kunt u direct bestellen, waarbij u in de meeste gevallen zelf kiest of u de meubels bewerkt of onbewerkt geleverd wilt krijgen. In beide gevallen ziet u online direct wat dit betekent voor de prijs. Let er op dat u onbewerkte steigerhouten meubels niet buiten kunt gebruiken, tenzij u deze zelf behandelt.

Wij leveren door heel Nederland en België. Wilt u liever afhalen? Dan bent u van harte welkom (op afspraak) in Ankeveen. U kunt uw bestelling alleen afhalen wanneer deze vooraf betaald is. Hiervoor kunt u gebruikmaken van iDeal of bankoverschrijving. De benodigde gegevens krijgt u wanneer u een bestelling bij ons plaatst. U krijgt van ons ook een factuur die direct dienstdoet als garantiebewijs.

Haal uw steigerhouten meubels in huis!

Bent u op zoek naar kwalitatieve, betaalbare en unieke meubels, maar vindt u een breed aanbod aan mogelijkheden minstens zo belangrijk? Kijkt u dan eens naar het aanbod dat we voor u klaar hebben staan in de webwinkel. Wilt u zelf een meubel (laten) ontwerpen aan de hand van uw eisen en wensen? Maak dan gebruik van het contactformulier zodat we u zo snel mogelijk persoonlijk te woord kunnen staan.